Potterwikillä on nyt oma IRC-kanava! Voit kirjautua kanavalle täältä (aseta nimimerkkisi ja kanavaksi #potterwiki), tai jos käytät edistyneempää IRC-asiakasohjelmaa, voit kirjautua suoraan kanavalle #potterwikiToe amp; Kengät Merumote Korkokengät Leopardi Pumput Kantiohihnakengät Hääjuhlissa Musta Peep Alusta Naisten Kaltevuus qxtwgZF.

Vanhan Potterwikin käyttäjätunnukset toimivat myös täällä. Kirjaudu sisään vanhalla tunnuksellasi, jos sinulla on sellainen.

Ota kantaa Potterwikin ulkoasuun!

Hopea Gladiaattori Naisten Sandaali Kengät 510 Ellie Seksikäs ApzP8

Potterwikistä, vapaasta Harry Potter -tietosanakijasta tänään, 30. syyskuuta 2018.
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Noidat ja velhot käyttävät paljon loitsuja ja niitä aletaankin opiskella jo Tylypahkan ensimmäisellä luokalla. Loitsujen tekemiseen tarvitsee yleensä taikasauvan. Loitsuja, kirouksia ja manaukisa on todella paljon, eikä niistä varmasti saada missään vaiheessa täydellistä listaa.

Loitsut ja kiroukset A-Ö[muokkaa]

A[muokkaa]

E[muokkaa]

F[muokkaa]

G[muokkaa]

H[muokkaa]


I[muokkaa]

J[muokkaa]

K[muokkaa]

L[muokkaa]

MNaisten kengät Nauhakenkä Pumput Harmaa Pu Väri Korkokenkiä Weipoot Valikoituja SdPq0wqF[muokkaa]

N[muokkaa]

O[muokkaa]

P[muokkaa]Naisten Kengät Aitoa Pumput Korkea Paksu Käsintehtyjä Nahkaa Kantapää Nineseven Luistaa Mustalla Teräväkärkiset Rento qgEWxfnF

R[muokkaa]

S[muokkaa]

T[Kenkiä Gladiaattori Slingback Crystal Sandaalit Läpinäkyvä Polvisukat Avokkaat Alustan Piikkikorko Anmengxinling Naiset Solki pTxqwgPnZA]

U[muokkaa]

V[muokkaa]

Hopea Sandaali 510 Naisten Ellie Seksikäs Gladiaattori Kengät Lähteet[muokkaa]

Viistokuja.net

Aiheesta muualla[muokkaa]

Animaagi