Potterwikillä on nyt oma IRC-kanava! Voit kirjautua kanavalle täältä (aseta nimimerkkisi ja kanavaksi #potterwiki), tai jos käytät edistyneempää IRC-asiakasohjelmaa, voit kirjautua suoraan kanavalle #potterwikiSaapikkaat Valkoinen Tikari Kengät Juhlamekko Nilkkurit Korkokenkiä Seksikäs Teräväkärkiset Naisten Lovirs qXw8AzA.

Vanhan Potterwikin käyttäjätunnukset toimivat myös täällä. Kirjaudu sisään vanhalla tunnuksellasi, jos sinulla on sellainen.

Ota kantaa Potterwikin ulkoasuun!

Hopea Gladiaattori Naisten Sandaali Kengät 510 Ellie Seksikäs ApzP8

Potterwikistä, vapaasta Harry Potter -tietosanakijasta tänään, 30. syyskuuta 2018.
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Noidat ja velhot käyttävät paljon loitsuja ja niitä aletaankin opiskella jo Tylypahkan ensimmäisellä luokalla. Loitsujen tekemiseen tarvitsee yleensä taikasauvan. Loitsuja, kirouksia ja manaukisa on todella paljon, eikä niistä varmasti saada missään vaiheessa täydellistä listaa.

Loitsut ja kiroukset A-Ö[muokkaa]

A[muokkaa]

E[muokkaa]

F[muokkaa]

G[muokkaa]

H[muokkaa]


I[muokkaa]

J[muokkaa]

K[muokkaa]

L[muokkaa]

MVyön Korkea Trendikäs Martin Velvet Nastoitettu Kantapää Musta Punainen Paksu Nilkkurit Btrada Naisten Huomautti Niitit Solki xg585YFw[muokkaa]

N[muokkaa]

O[muokkaa]

P[muokkaa]Musta Nahkaa Easy Mekko Street Luopua Patentti Mikro Naisten wAq8qrP7

R[muokkaa]

S[muokkaa]

T[Kenkiä Gladiaattori Slingback Crystal Sandaalit Läpinäkyvä Polvisukat Avokkaat Alustan Piikkikorko Anmengxinling Naiset Solki pTxqwgPnZA]

U[muokkaa]

V[muokkaa]

Ellie Kengät Gladiaattori Sandaali Naisten Seksikäs Hopea 510 Lähteet[muokkaa]

Viistokuja.net

Aiheesta muualla[muokkaa]

Animaagi