Potterwikillä on nyt oma IRC-kanava! Voit kirjautua kanavalle täältä (aseta nimimerkkisi ja kanavaksi #potterwiki), tai jos käytät edistyneempää IRC-asiakasohjelmaa, voit kirjautua suoraan kanavalle #potterwikiEi Korkokengät Tikari Samsay Strp Naisten Strappy Teräväkärkiset Kengät Nilkka Pumput Metallipäällystetyn Mekko Musta wEEaXqP.

Vanhan Potterwikin käyttäjätunnukset toimivat myös täällä. Kirjaudu sisään vanhalla tunnuksellasi, jos sinulla on sellainen.

Ota kantaa Potterwikin ulkoasuun!

Hopea Gladiaattori Naisten Sandaali Kengät 510 Ellie Seksikäs ApzP8

Potterwikistä, vapaasta Harry Potter -tietosanakijasta tänään, 30. syyskuuta 2018.
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Noidat ja velhot käyttävät paljon loitsuja ja niitä aletaankin opiskella jo Tylypahkan ensimmäisellä luokalla. Loitsujen tekemiseen tarvitsee yleensä taikasauvan. Loitsuja, kirouksia ja manaukisa on todella paljon, eikä niistä varmasti saada missään vaiheessa täydellistä listaa.

Loitsut ja kiroukset A-Ö[muokkaa]

A[muokkaa]

E[muokkaa]

F[muokkaa]

G[muokkaa]

H[muokkaa]


I[muokkaa]

J[muokkaa]

K[muokkaa]

L[muokkaa]

MSaapikkaat Saappaat Valkoinen Korkokenkiä Gusha Paksu Sweet Martin Naisten 5wOxaSq[muokkaa]

N[muokkaa]

O[muokkaa]

P[muokkaa]Nineseven Kengät Käsintehtyjä Teräväkärkiset Pumput Nahka Nilkkalenkki Korkokenkiä Naisten Vaaleanpunainen Mokka rBxqfwIr

R[muokkaa]

S[muokkaa]

T[Kenkiä Gladiaattori Slingback Crystal Sandaalit Läpinäkyvä Polvisukat Avokkaat Alustan Piikkikorko Anmengxinling Naiset Solki pTxqwgPnZA]

U[muokkaa]

V[muokkaa]

Ellie Hopea Naisten Kengät Sandaali 510 Seksikäs Gladiaattori Lähteet[muokkaa]

Viistokuja.net

Aiheesta muualla[muokkaa]

Animaagi