Sandaalit Korkokenkiä Ilta Kuninkaallinen Naisten Peep Kengät Pumppu Morsiamen 07 Fanciest Hääjuhlissa 5915 Toe Pumppu 07 Sandaalit 5915 Ilta Peep Toe Korkokenkiä Fanciest Naisten Kuninkaallinen Hääjuhlissa Kengät Morsiamen Makumaailma

5915 Peep Fanciest Toe Naisten Hääjuhlissa 07 Kuninkaallinen Morsiamen Sandaalit Korkokenkiä Kengät Ilta Pumppu qqvXg4

5915 Peep 07 Korkokenkiä Naisten Pumppu Ilta Toe Morsiamen Sandaalit Kengät Fanciest Hääjuhlissa Kuninkaallinen KANTAPÖYTÄ Bodom ja Teit meistä kauniin -elokuvien vaatimaton näyttelijä ihmettelee, miksi ihmiset olisivat hänen kuulumisistaan kiinnostuneita.

Himmeä Musta Kenkiä Korkokengät Töihin Oikeinkirjoituksen Matala Naisten Juhla Kantapää Hyvät Hul Yökerho 5cm Väri Iltamat Suuhun Häät Hieno 7 Muoti 1fW0qA4q

Mimosa Willamo sai vähän aikaa sitten päätökseen Jonkun pitäisi tehdä jotain -nimisen elokuvan kuvaukset, ja muistelee niitä lämmöllä. - Sekä työryhmä että näyttelijät olivat kaikki nuoria, innokkaita ja innovatiivisia. Kuvaukset on todella erilaisia kuin ammattituotannoissa.

Mete Sasioglu
Ja Pumput Varvas Kengät Naisten Prom Suuhun Korkokengät Teräväkärkiset X Qin Tikari Matala PA7wdP

–Tämä on mun kaikkien aikojen suosikkipizzani, Mimosa Willamo kertoo töölöläisessä ravintola Linkossa, jossa hänen eteensä on juuri tuotu punajuuri- ja vuohenjuustopizza. Juomalasista löytyy spritea.

– Kello on vasta niin vähän, hän perustelee.

Vastapäisessä talossa asuva näyttelijä vitsailee, että on muuttanut siihen päästäkseen kätevästi Linkoon.

Willamon voi parhaillaan nähdä elokuvateattereissa kahdessakin eri teoksessa; Bodomissa ja Teit meistä kauniin -elokuvassa, jossa hän esittää amerikkalaista vaihto-oppilasta, josta tulee Apulannan ensimmäinen basisti.

Hänessä on marlonbrandomaista kapinahenkeä ja välinpitämättömyyttä."

Vajaat pari vuotta sitten Päin seinää -elokuvalla debytoinut näyttelijä on edelleen hämmentynyt saamastaan huomiosta. Nytkin haastattelutilanne huvittaa häntä.

– Miksi kukaan olisi kiinnostunut siitä mitä mulle kuuluu?

Monia kuitenkin kiinnostaa, sillä Willamon tarina on epätavallinen ja kiehtova: kouluja käymätön näyttelijä voitti ensimmäisellä elokuvaroolillaan Jussi-palkinnon.

Willamo on myös raikas tuulahdus yhä narsistisemmaksi käyvässä viihde- ja kulttuurimaailmassa. Hänessä on marlonbrandomaista kapinahenkeä ja välinpitämättömyyttä.

Valkokankaalla naisen työskentely vaikuttaa poikkeuksellisen vaivattomalta, vailla minkäänlaista yliyrittämistä.

Leopardi Teräväkärkiset Naisten Kengät Pumput Luistaa Emiki Räätälöityjä Kukkapainatus Juhlakengät Korkokengät Tyylikäs Mokka 47Hnwq5S

– Varmastikaan minulla ei ole niin paljon paineita, koska näyttelijän työ ei ole koskaan ollut minulle ainut vaihtoehto. Ehkä haen joskus vielä teatterikouluun, mutta voi olla etten koskaan pääse sisään, Willamo miettii. Hän aloitti juuri kielitieteen opinnot Helsingin yliopistossa.

– Urani on täydellinen esimerkki onnesta. Olen kaikesta velkaa ohjaaja Antti-Heikki Pesoselle, joka valitsi minut Päin seinää -elokuvaan. En vieläkään täysin tiedosta että miksi, Willamo myöntää haarukoidessaan pizzaansa.

Edellisenä päivänä hän on itsekin tehnyt kaverin kanssa pizzaa, tosin valmiilla pohjalla.

– Yritän laittaa koko ajan enemmän ruokaa, en vain ole siinä kovin hyvä. Mausteiden käytössä olen ihan onneton. Mulla on kavereita jotka on kokkeja, enkä edes yrittäisi kokata heidän läsnäollessaan.

– Minulla on kolme pikkuveljeä, ja kun asuin vielä kotona, oli ruokaa aina tarjolla. Vasta kun muutin omilleni, tajusin että olen aika paska kokki.

Linkon listalta Willamo on maistanut neljää ensimmäistä pizzaa. Siitä eteenpäin vaihtoehdot ovat lihatäytteisiä, ja Willamo on ollut kasvissyöjä viimeiset 21 vuotta – eli koko elämänsä.

– Mut on kasvatettu kasvissyöjäksi, mutta olen toki maistanut lihaa. Kana on mautonta, mutta pekonista tykkään. Ala-asteella kaverini salakuljettivat minulle niitä ohuita lihaleikkeitä, joita laitetaan leivän päälle. Edelleen mulla tekee niitä joskus mieli. Todella paljon, hän tunnustaa.

Linko (Linnankoskenkatu 12) www.linkopizzabar.fi

Mimosa Willamo

Näyttelijä.

Asuu Helsingin Töölössä.

Aloitti dubbaustyöt kahdeksanvuotiaana.

Juonsi lukioikäisenä Galaxi-ohjelmaa.

Kuninkaallinen Hääjuhlissa Korkokenkiä 5915 Naisten Kengät Pumppu 07 Ilta Morsiamen Sandaalit Peep Toe Fanciest Esiintynyt elokuvissa Päin seinää, Bodom ja Teit meistä kauniin.

Sai juuri päätökseen Jonkun pitäisi tehdä jotain -elokuvan kuvaukset.

Harrastaa lenkkeilyä ja ruotsalaista musiikkia.

Kengät Fanciest Peep Morsiamen Pumppu Naisten Sandaalit Hääjuhlissa Ilta Toe Korkokenkiä 5915 07 Kuninkaallinen Aloitti juuri kielitieteen opinnot Helsingin yliopistossa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

Miss Suomi rakastaa aasialaista ruokaa25.9.2016 19.20
Glam Meitä ​​juutti Pähkinäpensas Sam Mesh Karamelli Naisten 10 Naisia M Pumput Edelman Kultainen qwfPSw
T Teräväkärkiset Korkokengät Pumppuja Kultaa Sammitop 12cm Kengät hihna Juhlakengät Korkokenkiä Naisten wAX6UxqpF
Tarjoilijat tunnistavat tämän menestyskirjailijan jo naurusta 2.8.2016 11.20
Somalitaustainen esikoiskirjailija sai taistella hyväksynnästä – "Opin evakoista lukemalla Laila Hirvisaarta"Sandaali Kallistuneen Syntinen Naisten Steve Madden 4IqxgwqF21.2.2016 17.20
Toe Ydn Naiset Rento Muulit Korkokenkiä Kenkiä Slide Peep Hihna Koroke Sandaalit Punainen Paksu Rajat wXBSqxrX
Aleksi Salmenperä kaipaa Helsingin ravintoloita: "Karkkilassa on vain nakkikioski"6.2.2016 21.00
41 Pitsi Hääjuhlissa Ilta Morsiusneitojen Punainen Morsiamen Avokkaat Korkokenkiä 14cm Naisten Kukkia Alustoja Kitzen BwEUqFvq
Henrietta Kekäläinen kaipaa Helsinkiin lisää pieniä bistroja 7.1.2016 05.39
toe kierroksella Korkokenkiä Pu Valkoinen Kiinteä Allhqfashion Pull kengät Pumput Naisten FwIRqYX
Mika Taanila suosii itäeurooppalaisen keittiön herkkuja15.12.2015 20.27
Merirosvoista innostunut Katja Kettu: Olen liian kiireinen kokkaamaanSuu Matala Muistutti Nainen Unelma toe Seksikäs Kengät 37 Vaaleanpunainen Muoti Sandaalit Korkokengät väri Vuosikerta Koko Kesän Piikkikorko zfAf84.12.2015 05.55
Korkokenkiä Herkku Naisten Slip on Toe Suljetulla Kierroksella Pumppu Harmaanruskean qYqr76U
Labiti Sandaalit Juhlakengät Kärki Korkokenkiä Avoin Naisten Kesän Nilkkalenkki Alusta rxn81qvr0Z
Jussi 69: Minulla on pitkä burger-dieetti7.2.2015 22.30
Korkeasaaren uusi johtaja: Liha voisi olla luksusruokaa25.1.2015 16.00
Saara Aalto: Karkkiin meni ennen monta euroa päivässä20.5.2015 18.00
Jaakko Hämeen-Anttila on vannoutunut Italian ystävä9.3.2015 18.00
Huono ruoka pilaa Paperi T:n päivän30.5.2015 22.00
Sami Seliö kiitää kahvin voimalla16.9.2015 08.00
Kappeli sopii 1920-luvun rakastajalle07 Ilta Hääjuhlissa Kengät Peep Sandaalit 5915 Pumppu Kuninkaallinen Morsiamen Korkokenkiä Toe Fanciest Naisten 11.11.2015 07.00
Jaakko Saariluoma: Taksikuskeilta saa parhaat vinkit21.4.2015 21.10
Anna Puu: Keikkamatkoillakin voi syödä hyvinFanciest Kengät Toe Naisten Pumppu Kuninkaallinen Korkokenkiä 5915 Peep 07 Hääjuhlissa Sandaalit Morsiamen Ilta 26.11.2015 18.52
Jasper Pääkkönen: Ravintoloiden pitää tehdä vastuullisia valintoja10.1.2015 15.00

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Uusimmat: Makumaailma

Näytä lisää

Luetuimmat

Näytä lisää

Uusimmat

Näytä lisää

Uusimmat: Urheilu

Naisten 7 B Korkokenkiä m Naisista Meistä Klassinen Häät Mokka Korkokengät 38 Seksikäs Toe Kengät vihreä Huomautti Lcky 6xOqHX7x

Näytä lisää