Tarjous on voimassa 25.9.–30.9.

Seksikäs Gladiaattori Sandaali Ellie Hopea Naisten Kengät 510 7qCIntxOw

Valintasi: Kasvissyöjä kissanruoka

Kauppa tyypin mukaan: Erityisruokavalio

Kissojen vegetaariruoat

Oletko kasvissyöjä, etkä halua lemmikkisi saavan lihasta valmistettuja tuotteita? Osta lemmikillesi erityistä kissojen vegetaariruokaa. Eläimet saavat ruoista kaikkia terveyden kannalta tärkeitä ravintoaineita, vaikka ne eivät sisällä eläinperäisiä proteiineja.

Kissojen vegetaariruoat

  • Kokonaisvaltaiset ruoat. Nämä ovat ruokia, joita voidaan käyttää pääruokana. Ne sisältävät hyödyllisiä rasvahappoja, tauriinia sekä vitamiineja ja hivenaineita. Kokonaisvaltaisia vegetaariruokia valmistetaan esimerkiksi Terra Pura -tuotemerkin alla.
  • Lisukkeet. Nämä ovat erilaisia vilja-, kasvis- ja hedelmäsekoituksia. Saatavilla on esimerkiksi tuotteita, jotka parantavat pääruoan kasvisainesosien sulavuutta.
3 kissojen vegetaariruokien hyötyä
  1. Useimmat kasvissyöjäeläimet ovat vähemmän alttiita nivelsairauksille, ylipainolle ja diabeteksen kehittymiselle (verrattuna lihaa syöviin kissoihin).
  2. Tällaiset ruoat luodaan huomioiden kissan elimistön erityispiirteet. Valmistajat esimerkiksi lisäävät vegetaariruokiin hiivaa, joka ylläpitää eläimen vatsan happotasoa.
  3. James Peden, amerikkalainen eläinten kasviperäisten ruokien luoja, kuvailee kirjoituksissaan, että vegetaariruoalla on positiivinen vaikutus kissoihin.
Kissojen vegetaariruoat PetsExpert-sivustolla

Etsitkö terveellisiä, helposti imeytyviä ruokia nelijalkaiselle ystävällesi? PetsExpert-lemmikkituotteiden verkkokauppa on juuri etsimäsi paikka. Meiltä voit ostaa kissojen vegetaariruokia ja olla täysin varma niiden korkeasta laadusta. Valitse ruokia lemmikillesi PetsExpert-verkkokaupasta ja anna sille vain parasta!

Salasanan palautus Uusi salasana
Sähköpostiosoite Uusi salasana Valmis!
Uusi salasana
Salasanasi on vaihdettu onnistuneesti